Juweel/ruwe steen/knuffelsteen/medicijnbuideltje


Een ruwe edelsteen, juweel, zaksteen, knuffelsteen, medicijnbuideltje (kan evengoed een modern etuitje zijn met enkele spulletjes in) werkt anders dan een grid.  In een armband kunnen er soms wel enkele edelstenen verwerkt worden maar de werking is meestal voor de drager zelf.  

Voorbeelden.

·         Een halsband voor een hond met een edelsteen in verwerkt tegen angsten, om ze rustiger te maken, of net meer gefocust, …

·         Een edelsteen in het drinkwater van je dier voor meer stabiliteit, minder angst, meer zelfvertrouwen, huidproblemen, artrose,… Wel opletten dat je het water met de edelsteen ergens buiten bereik zet en het water overhevelt in hun drinkkom, gewoon uit veiligheid dat ze hem niet kunnen opeten of eruit nemen.

·         Een zaksteen/knuffelsteen voor angstige kinderen, zodat ze hem kunnen vastnemen in tijd van nood en er dan troost uit halen.

·         Een armband voor meer zelfvertrouwen, minder felle en pijnlijke menstruaties, minder allergie,…

·         Water drinken met een bepaalde edelsteen in om je lichaam te zuiveren.

·         Een edelsteen innaaien in het tutdoekje of kussensloop van je baby/kind tegen krampen, om ze beter te laten slapen, innerlijke rust te geven,…

·         Een edelsteen in je auto voor een voorspoedige reis

·         …

Hoe gaat het in zijn werk?
U kan een juweel kiezen of laten maken aan de hand van edelstenen die u zelf gekozen hebt. Of u geeft uw naam door en eventueel het probleem en u krijgt van mij een voorstel.Prijzen:

·         Hangertje: 9€

·         Armband: vanaf 15€ 

·         Oorbellen: vanaf 7€ 

·         Zaksteen/knuffelsteen/medicijnbuidel: hangt van de gekozen edelsteen en zijn grote af.


De aangereikte voorstellen kosteloos, vrije gift mag altijd en wordt geapprecieerd.