Armband Labradoriet/gouden driehoek

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 2 Weken

Productinformatie

Deze armband is gevormd met Labradoriet met in het midden een Gouden driehoek.  Deze wordt gevormd door een Bergkristal, Amethist en een Rozenkwarts

Werking kristallen

Created with Sketch.

Bergkristal

Deze edelsteen herprogrammeerd energiepatronen.

Ook aan te raden bij depressies, hartklachten, rugklachten, duizeligheid, hoofdpijnen, buikkrampen en menstruatieklachten.  Hij werkt zeer vitaliserend en zuivert de ruimte en het lichaam.

Amethist

Deze edelsteen staat voor zuiverheid, bescherming en helderheid.

Hij werkt goed bij infecties, tegen hoofdpijn en migraine, tegen bloedarmoede en pijnlijke menstruaties en is goed voor maag en ogen.  Hij helpt verdriet en heimwee verminderen en zorgt voor lichamelijke en geestelijke reiniging en helpt om spiritueel inzicht te krijgen.


Rozenkwarts

Deze edelsteen zorgt voor onvoorwaardelijke liefde en warmte.

Hij geeft fantasie, schenkt creativiteit, bevorderd geestelijke groei en geeft zelfrespect.  Hij gaat in tegen heimwee, tegen jaloezie, vermindert buikkrampen bij baby’s en bedaart opvliegerige mensen.
 

Labradoriet 

Deze edelsteen is een amulet van zuivere magie. 

Hij herstelt de aura, versterkt bij botontkalking, is goed voor vastzittende spieren, bij groeistoornissen, tegen opvliegers, bij overspannenheid, geeft een realistische kijk op het leven en is goed voor de bijnieren.